Finne De Beste Tunes For De Beste Tilbudene: Musikk Nedlastinger Tips Og Triks

Det kan være liten tvil om at musikknedlastinger virkelig er fremtidens vei når det gjelder å kjøpe sanger og album. Av den grunn betaler det virkelig for alle å ha minst en grunnleggende forståelse av hvordan det fungerer. Tipsene og veiledningen nedenfor kan være svært nyttig i den forbindelse.

Et godt tips å vurdere når du laster ned musikk, er å organisere musikken du laster ned, til en pen mappe. Du ønsker ikke å miste noe av musikken du kjøpte og betalte for. Det er viktig at du har alt organisert slik at du enkelt kan få tilgang til det når du vil.

For å sikre at musikken du vil laste ned, passer inn i månedsbudsjettet ditt, bør du vurdere å bruke et nettsted som belaster en abonnementsavgift, i stedet for et gebyr for hver nedlasting. Du kan budsjettere den nøyaktige mengden penger du vil bruke på nedlastinger hver måned, og vite at du ikke vil gå gjennom det beløpet.

Prøv å bla gjennom de daglige tilbudsdelene Amazon.com og iTunes for noen flotte musikknedlastinger. Noen av sporene selger for omtrent en krone per stykke. Det meste av dette er eldre musikk, men mye av det regnes som «klassisk». Dette er også en fin måte å finne noen interessante album eller spor som du kanskje aldri har vurdert for samlingen din.

Du bør sørge for at du drar nytte av å bruke alternativet «Forhåndsvisning» på hvert spor av et album før du laster det ned. Dette er en god idé for sanger som er nye for deg. På den måten kan du bare laste ned spor du liker. Dette kan spare deg penger siden du ikke trenger å kjøpe et helt album for bare noen få sanger du liker.

Velg P2P-tjenesten klokt. Dette kan være nøkkelen til å få musikken du ønsker. Les opp på anmeldelser og snakk med folk du kjenner for å finne den beste servicen som passer deg. Se etter attester fra andre brukere for å sikre at du ikke vil angre på å bruke en bestemt tjeneste.

Hvis du virkelig liker en artist, bør du alltid vurdere å kjøpe hele albumet, i stedet for å kjøpe musikkspor etter spor. Det er nesten alltid billigere å kjøpe et helt album enn det ville være å kjøpe 10 individuelle spor, så ved hjelp av denne metoden vil spare deg penger i det lange løp.

Hvis du har problemer med å laste ned med et node-til-node-program, kontrollerer du brannmuren. Med mindre du tillater programmet, vil du ikke kunne gjøre noen opplasting eller nedlasting. Windows leveres med en brannmur innebygd, og dette må endres for å tillate programmets handlinger.

Du må alltid være oppmerksom på størrelsen på filene du laster ned. En musikkfil kommer til å regelmessig være hvor som helst mellom to og fem megabyte. Hvis du merker noe mye mindre enn dette, pass opp. Dette er vanligvis bare kommer til å være en tekstfil og kan inneholde et skadelig virus.

Å få musikk ved hjelp av nedlastinger er noe som ikke kan ignoreres. Det representerer virkelig fremtiden til musikkbransjen, og alle som ønsker å delta må komme om bord. Vi håper at ideene og konseptene som presenteres i artikkelen ovenfor, viser seg å være svært verdifulle for musikkelskere overalt.

Musikknedlastinger Er Enkle Å Lære

Finne De Beste Tunes For De Beste Tilbudene: Musikk Nedlastinger Tips Og Triks
Rull til toppen